Меню
Количка

Декларация за поверителност

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ


К енд В Сервиз ООД, собственик на www.climahit.com полага усилия да защити личните  Ви данни онлайн. Цялата и каквато и да било обработка на лична информация, генерирана чрез настоящия уеб сайт, ще се извършва в пълно съответствие с правилата относно обработката на лични данни, определени в националното законодателство, по начина приет от К енд В Сервиз ООД в следната Декларация за поверителност.

Настоящият уеб сайт е собственост на и се управлява от:

К енд В Сервиз ООД
София, кв. Овча купел, ул. 693 № 4
България

Тел.: (+359) 883 377 371


Каква информация събираме

Настоящият уеб сайт събира информация по няколко начина. Когато поръчвате стоки или услуги от нас, ще Ви бъде поискано изпращането на информация за вашето име, адрес на електронна поща, длъжност и друга информация за връзка, която е уместна за отправеното от Вас запитване. Ако поисканата информация е задължителна, за да продължите, тя ще бъде отбелязана със знак „*“. Събраната информация ще бъде използвана само, когато се свържем с Вас като част от обичайните взаимоотношения с клиента и за да улесним използването на нашия уеб сайт, услуги и продукти. 


Съгласие за услуги

Нашият уеб сайт предоставя на потребителите възможност за предоставяне на съгласие за услуги, което означава, че Вие ще решите дали желаете да получавате или не наши брошури, специални предложения и друга информация относно нови функции, събития и услуги. Маркетинговите предложения ще Ви бъдат описани преди събирането на данни и ще бъде поискано съгласието Ви преди да Ви бъдат изпратени каквито и да било маркетингови материали по електронна поща. Ако искате да бъдете изваден от списъка с получатели и по този начин да не получавате бъдещи комуникации точно по тази тема, моля изпратете електронно съобщение до info@climahit.com, съдържащо думата „Прекрати“ в полето за тема на съобщението. 

На кого разкриваме вашата информация

Вашата информация няма да бъде разкривана на никоя трета страна освен, ако не получим вашето изрично съгласие или такова разкриване се изисква от законодателството. 

Корекции/Обновяване

Ако желаете да коригирате, обновите или по друг начин да промените информацията, която сте ни предоставили или възразявате срещу обработката от наша страна на тази информация, моля свържете се с нас на горепосочените адрес, адрес на електронна поща или телефонен номер. 

Сигурност

Правим всички възможни усилия да осигурим сигурността на вашата лична информация и настоящият уеб сайт разполага с въведени мерки за сигурност за защита от загуба, злоупотреба и промяна на информацията, която е под наш контрол. 

Връзка

Ако имате някакви въпроси относно настоящата декларация за поверителност, практиките на настоящия уеб сайт или вашите отношения с нас, моля не се колебайте да се свържете с нас на гореспоменатите адрес, адрес на електронна поща или телефонен номер.

Фирма К енд В Сервиз ООД е регистриран като "Администратор на лични данни" с удостоверение в КЗЛД № 417920/2015г.


Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.