Каригалин, Брюксел, 9 юли 2018 г. След официално одобрение от Съвета на директорите на Eurovent на 6 юли 2018 г. в Брюксел EDPAC официално се присъедини към Асоциацията Eurovent. Производителят на иновативно климатично оборудване за критични приложения става първият член на Eurovent от Ирландия.

EDPAC се свързва с компютърната климатична инсталация от 1968 г. насам, като първоначално е съкращение за климатик за обработка на електронни данни. Дейностите на EDPAC в Ирландия обслужват пазарите на Европа, Америка, Близкия Изток и Далечния Изток. Като пионер в оригиналните концепции, името му е синоним на качество и надеждност в един свят, където преработвателните и електрическите технологии се прилагат в критични приложения.

Noel Lynch, управляващ директор на EDPAC, заявява: "EDPAC работи в Ирландия повече от 30 години, като доставя оборудване за контрол на въздуха и за контрол в Ирландия, Европа, Близкия изток и Южна Америка. Eurovent осветява светлината, която има за цел да подобри както качеството на продуктите, така и стандартите в рамките на бранша, като предостави увереност на нашите клиенти, клиенти и пазара като цяло. Докато нашите продукти са добре доказани в сектора на центровете за данни и в секторите за търговско обслужване на въздуха, ние очакваме с нетърпение да сътрудничим тясно с Eurovent и сме доволни, че сме членове на 1-ва фамилия от Ирландия. "

За повече информация, може да посетите www.eurovent.eu