КЛИМАТИЦИ FUJITSU GENERAL NOCRIA

Написано от: Admin 04/05/2018 0 Коментари

Fujitsu General NOCRIA. Едва ли има някой, който се е интересувал от климатици или климатична техника, да не е чувал за запезената марка на Fujitsu General.

Това са ултрамодерни, хипер-ефективни и уникално тихи климатици, но аз няма да ги хваля тук. Само ще споделя някои интересни факти, които е възможно и да не знаете.

Самото име NOCRIA е всъщност AIRCON (съкращение за климатик), написано наобратно.

Както подсказва името, климатиците от тази сериия имат за цел да се противопоставят на конвенционалната мъдрост на производителите на климатици.

За първи път NOCRIA се появява на пазара през 2003-та година като първият и единствен климатик със функцията  “Automatic Self-cleaning Filter System” (Автоматично самопочистване на филтрите)

5 години по-късно Fujitsu General започват да произвеждат NOCRIA S. Като най-малък климатик за търговски приложения, NOCRIA S става синоним за "компактен климатик"

В днешни дни вече имаме и NOCRIA X. С допълнителни странични вентилатори (DUAL BLAST), въздуха, който се обработва от климатика, се подава равномерно в помещението и може да достигне и до най- отдалеченото кътче. 

Тагове:Fujitsu General Nocria

Оставете коментар