Дългоочакваните климатици-2018 направени от Fujitsu General вече се предлагат и в България. С доста по-ниски от първоначало очакваните цени, климатиците от сериите KGTA, KLWA и KMTA вероятно ще се превърнат в най-продаваният продукт в България. С много по-добри характеристики от вече доказалите се LMC, LTC, LUC, вече говорим за климатици, идващи от бъдещето. С технологиите, вложени в тях и с помощта на щадящият околната среда фреон R32, Fujitsu General постигат 20% по-висока ефективност, 25% по-голям дебит на въздуха и изключителните 37% по-добър топлообмен. 
Fujitsu General се възползват от техните иновативни идеи и модерни технологии, отсявайки тези с най-добро представяне. Именно така се постига възможно най-високото ниво на комфорт и изключително висока ефективност.
А знаете ли, че?:

-Fujitsu General са първите, които представят на пазара "Double-blow Flap" (Двойна въздушна клапа) през 1985-та година.

-Fujitsu General въвеждат и системата "Human Sensor" (Сензор за присъствие на хора), която пести енергия като елиминира ненужна работа на климатика през 1988-ма година.

-Fujitsu General създават своя "Lambda Heat Exchanger" (Ламбда образен топлообенник), който е по-компактен от стандартните, без да се намали ефективността му, през 1991-ва година.

-Fujitsu General произвеждат климатици с "Front Flat Panel" (Плосък преден панел), който осигурява по-ефективно замсукване на въздух от 1999-та година.

-Fujitsu General отвяват своята конкуренция със уникалните хиперинверторни климатици Nocria (Прочетете повече за Nocria ТУК ) през 2003-та година.