Меню
Количка

Камини с въздушни ризи от Climahit.com

Камини, които ползват въздушни ризи за по-добра ефективност и уютно отопление от Climahit.com

Камина на дърва с въздушна риза и въздуховоди EdilKamin 13kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: EcoStar
Камина с чугун корпус, горивна камера и фронтална част. Изгаря дърва. Идва с два безшумни вентилатори клас А. Самозатварящата се врата притежава керамично стъкло, което е лесно за почистване...
2,596.00лв
Данък:2,596.00лв
Пелетна камина с въздушна риза EdilKamin CLASSICA - 8kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: CLASSICA
Classica 8 kW с въздушна риза. Димоотвода може да се монтира о т четири страни – отляво, отдясно, отгоре и зад нея. На дигиталния дисплей са визуализирани всички етапи на работа. От там също се контролира включването\изключването на шнека, запалката и седмичния програматор. Температурата на стайния ..
3,267.00лв
Данък:3,267.00лв
Пелетна камина с въздушна риза EdilKamin DIDA - 12 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: DIDA
Пелетна камина Dida 12 kW с керамичен плот и метална конструкция. Горивната камера е направена от стомана и чугун. Може да бъде управлявана от дистанционно или телефон. Предоставя се опция за монтиране на един въздоховод за затопляне на друга стая. Когато е студена, може да се пусне проверка, за да ..
4,302.00лв
Данък:4,302.00лв
Пелетна камина с въздушна риза EdilKamin POINT - 8kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: POINT
Point 8 kW със стоманена рамка. Корпус от стомана и чугун, а горивната камера от Скамолекс. Бункер за пелети с вместимост от 15 kg. От дигиталния дисплей се упрваляват седмичния програматор, шнека, запалката и се задават желаните стайни температури. Горелката автоматично се запалва. Камината саморег..
3,360.00лв
Данък:3,360.00лв
Пелетна камина с въздушна риза EdilKamin PRIMA - 7 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: PRIMA
Камина Prima 7 kW с въздушна риза, позволяваща свръзване на димоотвода от четири страни – отдясно и отляво, отгоре и отзад. От дигиталния дисплей се управлява разботата на шнека, помпата, запалката и седмичния програматор. Желаната стайна температура се задава от бутон. Идва с бункер за пелети, поби..
2,800.00лв
Данък:2,800.00лв
Пелетна камина с въздушна риза EdilKamin TEN - 10 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: TEN
Камина Ten 10 kW с въздушна риза, предоставяща опция за монтиране на въздуховод за отопление на близка стая. Горивната камера е от стомана и чугун. Управлението може да става чрез дигиталния дисплей или като опция може да се ползва дистанционно управление и телефон. Идва с бункер за пелети с капацит..
4,260.00лв
Данък:4,260.00лв
Пелетна камина с въздушна риза и с един въздуховод EdilKamin PointPlus 8 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: PointPlus
Пелетна камина PointPlus 8 kW, позволяваща да се монтира въздоховод от четири страни, които са: отгоре и отзад, отляво и отдясно. Идва с керамични профили отляво, отдясно и отгоре. Корпус от стомана и чугун, а горивната камера е от Скамолекс. Предоставя опция за свръзване с един въздоховод. Идва с д..
3,650.00лв
Данък:3,650.00лв
Пелетна камина с два въздуховода EdilKamin Funny - 11 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: Funny
Камина Funny 11 kW с въздушна риза и два въздоховода. Корпус и горивна камера от чугун. Идва с диспей за следене експлоатационния процес. Предоставя възможност да функционира автоматично или управлявлението да става ръчно. Вентилационната система включва три броя безшумни вентилатори от клас А, коит..
5,292.00лв
Данък:5,292.00лв
Пелетна камина с един въздуховод EdilKamin DidaPlus - 12 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: DidaPlus
Пелетна камина Dida 12 kW с керамичен плот и метална конструкция. Горивната камера е направена от стомана и чугун. Може да бъде управлявана от дистанционно или телефон. Предоставя се опция за монтиране на един въздоховод за затопляне на друга стая. Когато е студена, може да се пусне проверка, за да ..
4,680.00лв
Данък:4,680.00лв
Пелетна камина с един въздуховод EdilKamin TenPlus - 10 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: TenPlus
Камина Ten Plus 10 kW с въздуховод за отопление на съседна стая, използвайки КИТ 11, или на далечна стая чрез КИТ 11 BIS. Идва с дисплей, от който може да се следи за целя експлоатационен процес. Горивната камера е направена от стомана и чугун. След много време работа, шнекът автоматично се почиства..
4,611.00лв
Данък:4,611.00лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.