Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Декларация за поверителност.
Климатик стенен Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ ZUBADAN

Климатик стенен Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ ZUBADAN Стенни климатици Mitsubishi Electric Mitsubishi Electric


Mitsubishi Electric Zubadan е хиперинверторен климатик, който може да отоплява в екстремно лошо време. Идва с подобрения, който не позволяват вътрешността на климатика да се заледи, при което мощността не пада. 

  -  Енергиен клас A+++\A++

  -  Мощност 12 000 BTU

  -  Създава една здравословна среда като пречиства въздуха с иновативната си филтърна технология. Plasma Quad неутрализира 99% от броя бактерии, вируси, мухъл, алергени и прах във въздуха. Той е комбиниран със филтър със сребаърни йони за постигане на максимален ефект.

  -  Климатикът постига висока ефективност благодарение на JOINT LAP DC Мотор, който се характеризира с висока плътност, на DC мотора на вентилатора и оребрените тръби на топлообменника, които ще отделят по-добре топлината в по голяма площ.

  -  Благодарение на PAM технологията, 99% от консумираната мощност се използва ефективно. И като е съчетан с технологията Econo Cool, ефективността на системата се много повишава.

  -  Може да отоплява до минимум 10 °C – това негово свойство може да се използва в помещения, в които няма постоянно човешко присъствие и е нужно температурите да не падат по-ниско от това.

  -  Климатикът може да работи на тих режим като значително се понижават нивата на шума.

  -  Идва в чисто бял цвят на вътрешното тяло, което го прави подходящ в голям брой интериори.

  -  За достигането на идеалния комфорт, е нужно въздушния поток да се чусвтва естествен. Това се постига благодарение насочването на потока като се използват ламели, които се люлеят вертикално и хоризонтално и контролирането на силата му, чрез скоростта на вентилатора. Интелигентният сензор позволява на климатикът да „вижда“ къде има присъствие на хора в стаята и според тяхното местоположение, въздушният поток се насочва по такъв начин, че се симулира бриз. Избягва се силната струя да бъде насочена към потребителите.

  -  Функцията „I SAVE“ позволява да се извикват предишно запазени настройки с едно натискане на бутона на дистанционното.

  -  Планирането на работата на климатика става лесно от седмичния и 24-часовия таймер.

  -  Системата се рестартира и заработва отново с последно използваните настройки, когато токът бъде пуснат отново.

  -  Контролът се осъществява от дистанционно (предоставя се опция това да става и от дистанционното PAR-32MAA, поради съвместимостта с климатика), или от телефон, таблет и компютър, ако се използва опционалния Wi-Fi интерфейс.

  -  Притежава функция за самодиагностика, чрез която може да открият проблеми в системата. Грешките, които са възникнали по време на работа, се съхраняват.

Характеристика
За помещението - площ ( m2 )15m2 - 25m2
Мощност в BTU12 000
Капацитет охлаждане3.50 (0.80 - 4.00) kW
Капацитет отопление4.00 (1.00 - 6.60) kW
Ефективност
Енергиен клас (охлаждане/отопление)А+++ / А++
SEER8.90
SCOP4.80
Годишен разход на електроенергия (kWh/a) (охлаждане/отопление)138 / 1173 kWh/a
Технически данни
Размери /В х Ш х Д/305 (+17) x 925 x 234 / 550 x 800 x 285 mm
Ниво на шум (dBA) (Вътрешно/Външно тяло) 21-44/50 dB (A)
Напрежение / Фаза / Честота230/1/50 V/Ø/Hz
Работен диапазон (охлаждане/отопление) -10 ~ 46 / -25 ~ 24 °C DB
Хладилен агентR410A
Тегло нето (kg)13.50 / 37.00 kg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Климатик стенен Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ ZUBADAN Стенни климатици Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ

  • : 1608
  • Модел: MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ
  • Наличност: В наличност
  • 2,699.00лв.

Възможни варианти

Тагове: Климатик, стенен, mitsubishi, electric, msz-fh35ve/muz-fh35vehz, zubadan, Стенни, климатици