Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Декларация за поверителност.
ПОПИТАЙТЕ НИ Конвектори Galletti ESTRO FA 1

Конвектори Galletti ESTRO FA 1 Въздух-вода Galletti


За проекта ESTRO са избрани най-качествени материали, които заедно с голяма грижа и внимание, посветени на монтажа на основните конструктивни елементи, правят вентилаторни конвектори на ESTRO с висока степен на надеждност от гледна точка на производителност като същевременно минимизират нивата на шум.

Кабинета се състои от стоманена ламарина панел, странични панели и решетката на вентилацията вграден от ABS. Наклонен въздушен поток за вграден монтаж върху Топлообменник с висока ефективност, изработен с медни тръбопроводи и алуминиеви ребра. Двойни смукателни центробежни вентилатори, произведени от антистатичен ABS, с остриета, които имат точка лопатка и офсетни модули. 3 или 6-степенен електрически двигател, монтиран на съединители за гасене на вибрации. Перящ се въздушен филтър, който лесно се отстранява за операции по поддръжката. Контролни панели се предлагат като аксесоар.

Характеристика
Капацитет охлаждане1,15 kW
Капацитет отопление1,55 kW
Въздушен поток m3/h231 m3/h
Технически данни
Ниво на шум (dBA) (Вътрешно/Външно тяло)27/32/40 dB (A)
Напрежение / Фаза / Честота230/1/50 V/Ø/Hz

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Конвектори Galletti ESTRO FA 1 Въздух-вода FA-1

  • : 916
  • Модел: FA-1
  • Наличност: ПОПИТАЙТЕ НИ
  • 574.00лв.

Възможни варианти

Тагове: конвектори, galletti, estro, въздух-вода, fa-1 конвектори, въздух-вода конвектори, въздух-вода Конвектори, Въздух-вода