Меню
Количка

Въздушни Завеси OLEFINI KEH-18

Въздушни Завеси OLEFINI KEH-18
Въздушни Завеси OLEFINI KEH-18

С възможност за избор на по-големи размери, гамата е подходяща и за по-обемни търговски и административни обекти като хотели, училища, банки, спа центрове, малки фабрики и др.

Подходящи са за врати с широчина до 2.0 м и се характеризират с :

- Лесна инсталация

- Енергоспестяващи

- Безшумна работа

- Бариера за прах, миризми и влажност

- Контрол посредством жично дистанционно управление

- 2 скорости на вентилатора - висока и ниска

- 100% мощност при отопление

- Възможност за допълнителни опции: Филтър, безжично дистанционно управление


OLEFINI използва професионалния софтуерен пакет Pro/ENGINEER за своята развойна дейност. Основната постигната полза е 2 в 1: разработване на алгоритъм на производството в 3Dдизайн.  

Ефективността на въздушните завеси зависи от няколко различни фактора, най-важния от които е качеството на изолация на вратата, която пряко влияе на експлоатационните разходи. Изолацията на вратата се постига посредством мощен въздушен поток насочен в правилно избрана посока. Въздушния поток действа пред самата врата като намалява топлинните загуби на помещението. Скоростта на въздушния поток от завесата до пода на помещението. За да бъде потока ефективен, не трябва да е по- слаб от 1,5 до 2,5м/сек.  

OLEFINI предлага надеждна многофункционална защита, както на корпуса на завесата, така и на нагревателите. За сигурността на завесата се грижат от 3 до 6 различни термостата. Тези термостати спират отоплението, ако температурата надвиши 65С. Деформацията на промишлената пластмаса започва над 180С, но до 110-130С не променя здравината и свойствата си. В допълнение, при изключване на завесата, вентилатора ще продължи да работи, докато не охлади напълно ел.нагревателя, това е така наречената функция закъснение, която предпазва нагревателите от прегряване. Новите модели завеси ( S и P модели) имат специални армирани кабелни нагреватели (SWEH), които се охлаждат бързо поради голямата си повърхност. Тези нагреватели никога не изгарят или прегряват, дори когато токът спре и вентилатора не охлажда. Тези съоръжения са снабдени със 3 до 6 термични защити за всеки нагревател. 

Характеристика
Капацитет отопление12/15 kW
Технически данни
Циркулация на въздуха /дебит/ (m3/h)1791 / 2047 / 2303
Размери /В х Ш х Д/172/2009/274 mm
Напрежение / Фаза / Честота380/3/50 V/Ø/Hz
Тегло нето (kg)37.00

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
2,064.00лв
Без данък: 2,064.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: OLEFINI KEH-18
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.