Меню
Количка

Камини с въздоховоди от Climahit.com

Камини с въздуховоди, които ще доставят уют не само там, къдете се намира камината, а и в помещения докъдето стигат въздуховодите. В зависимост от колко въздуховода притежава една камина, толкова стай ще участват в отоплителната система. Предимствата спрямо другите отоплителни състеми, е че не заема важно за мебели пространство, изключително бързо се осеща топлината и е високоефективен метод.

Камина на дърва с въздуховоди EdilKamin 15kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: Tekno 1
Камина за дърва с чугунена горивна камера. Корпусът е от стомана. Вратата с термоустойчивото керамично стъкло се отваря вертикално. Идва с два броя въздуховода. Притежава вентилационна система, за да се повиши ефективността при отопление...
3,950.00лв
Данък:3,950.00лв
Камина на дърва с въздушна риза и въздуховоди EdilKamin 13kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: EcoStar
Камина с чугун корпус, горивна камера и фронтална част. Изгаря дърва. Идва с два безшумни вентилатори клас А. Самозатварящата се врата притежава керамично стъкло, което е лесно за почистване...
2,596.00лв
Данък:2,596.00лв
Пелетна камина с въздушна риза и с един въздуховод EdilKamin PointPlus 8 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: PointPlus
Пелетна камина PointPlus 8 kW, позволяваща да се монтира въздоховод от четири страни, които са: отгоре и отзад, отляво и отдясно. Идва с керамични профили отляво, отдясно и отгоре. Корпус от стомана и чугун, а горивната камера е от Скамолекс. Предоставя опция за свръзване с един въздоховод. Идва с д..
3,650.00лв
Данък:3,650.00лв
Пелетна камина с два въздуховода EdilKamin Funny - 11 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: Funny
Камина Funny 11 kW с въздушна риза и два въздоховода. Корпус и горивна камера от чугун. Идва с диспей за следене експлоатационния процес. Предоставя възможност да функционира автоматично или управлявлението да става ръчно. Вентилационната система включва три броя безшумни вентилатори от клас А, коит..
5,292.00лв
Данък:5,292.00лв
Пелетна камина с два въздуховода EdilKamin Story - 13.2 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: Story
Камина Story 13.2 kW, позволяваща монтажа на два въздуховода с клапи. Вентилационната система включва два броя вентилатори клас А. Избор между функциониране в автоматичен или ръчен режим. Упрвалението става от дигиталния дисплей или дистанционно (предоставя се опция за управление от телефон). Бункер..
6,657.00лв
Данък:6,657.00лв
Пелетна камина с един въздуховод EdilKamin DidaPlus - 12 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: DidaPlus
Пелетна камина Dida 12 kW с керамичен плот и метална конструкция. Горивната камера е направена от стомана и чугун. Може да бъде управлявана от дистанционно или телефон. Предоставя се опция за монтиране на един въздоховод за затопляне на друга стая. Когато е студена, може да се пусне проверка, за да ..
4,680.00лв
Данък:4,680.00лв
Пелетна камина с един въздуховод EdilKamin TenPlus - 10 kW
Попитайте ни
Марка: EdilKamin Модел: TenPlus
Камина Ten Plus 10 kW с въздуховод за отопление на съседна стая, използвайки КИТ 11, или на далечна стая чрез КИТ 11 BIS. Идва с дисплей, от който може да се следи за целя експлоатационен процес. Горивната камера е направена от стомана и чугун. След много време работа, шнекът автоматично се почиства..
4,611.00лв
Данък:4,611.00лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.