Меню
Количка

Подови климатици Fujitsu General

Подовите климатици Fujitsu General. Да! Това е вариантът за истински комфортна климатизация на Вашият дом. Монтажът обикновено е под прозорец и въздушният поток не засяга пряко обитателите на помещението. В цената на подовите климатици влиза и безплатна доставка за София. Ние от CLIMAHIT извършваме монтажите с качествени материали и спрямо инструкциите, дадени от Fujitsu General.

Марка: Fujitsu General Модел: AGHG09LVCA/AOHG09LVCA
Подов климатик, чийто дизайн е впечетляващ, поради че включва две независими вентилаторни турбини, с които бързо се постигат комфортни нива. Донлият вентилатор не се използва, когато желаната температура е достигната и трябва само да се поддържа. Габаритните му размери позволяват да се инсталира на ..
2,049.00лв
Данък:2,049.00лв
Марка: Fujitsu General Модел: AGHG12LVCA/AOHG12LVCA
Компактен подов климатик с две независими една от друга вентилаторни турбини, с които бързо се охлажда или отоплява дадена стая. Специалното при тях, е че когато комфортните нива се достигнат, долната турбина спира да работи. Така се икономисва много, а за поддържането на даденото ниво става и с едн..
2,299.00лв
Данък:2,299.00лв
Марка: Fujitsu General Модел: AGHG14LVCA/AOHG14LVLA
Дизайн, позволяващ лесно инсталиране на много места и включващ в себе си две турбини, с които бързо се променя температурата в стаята. Много тих – идеален за спални, детцки стай и всекидневни. Автоматично сменя режимите на работа и контролира посоката и силата на въздушния поток, за да осъществи въз..
2,690.00лв
Данък:2,690.00лв
Марка: Fujitsu General Модел: ABHG18LVTB/AOHG18LBCB
Подово-таванен климатик, чийто вътрешен модул има компактни размери и елегантен външен вид. Автоматичната му работа осигурява създаването и поддържането на комфорта с минимално усилие от потребителя. Още за системата:  -  Използва йонно-деодориращ и ябълко-катехинов филтър, за да се справи..
2,799.00лв
Данък:2,799.00лв
Марка: Fujitsu General Модел: ABHG24LVTA/AOHG24LBCB
Подово-таванен климатик с елегантен външен вид и компактни размери. Гъвкавостта му да се инсталира на пода или на тавана е негова ключова особеност. Сам определя в кои режими да работи според ситуацията и автоматично насочва поток с определена сила там където е нужно. Още за продукта:  -  ..
2,990.00лв
Данък:2,990.00лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.