Меню
Количка

Таванни климатици Fuji Electric

Представяме Ви моделите климатици от типа подово-таванен на марката Fuji Electric. Като използвате филтъра вляво на екрана, може да изберете своя климатик по мощност и цена.

Марка: Fuji Electric Модел: RYG18LVTB/ROG18LALL
Мощна климатизационна система за подов или таванен монтаж с широк работен диапазон. Подходяща за климатизация на конферентни зали и офиси. Вътрешното тяло е оцветено в бяло.  -  Притежава икономичен режима на работа, с който се спестява до 20% от изразходваната енергия.  -  По вр..
2,699.00лв
Данък:2,699.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG24LVTA/ROG24LALA
Подово-таванен климатик за климатизация на големи стай, просторни помещения, конференциални зали или офиси. Създава идеални условия и ефективно защитава от дискомфорт. Идва в бял цвят.  -  Притежава икономичен режима на работа, с който се спестява до 20% от изразходваната енергия.  -&..
2,999.00лв
Данък:2,999.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG30LRTE/ROG30LETL
Инверторен климатик за таванен и полу-скрит монтаж. Подходящ за офиси и големи зали, поради вертикално и хоризонтално люлеещите се жалузи и широкия генериран поток. Чрез въздуховоди може да се вкара свеж и чист въздух от отвънка. Може да работи в икономичен режим, за да се спести до 20% от ел. енерг..
0.00лв
Данък:0.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG36LRTA/ROG36LATT
Трифазна климатична система за таванен монтаж. Генерира широка въздушна струя, която също е издухвана надалеч. Посоката на потока се определя според движението на жалузите по вертикала и хоризонтала. Спестява до 20% от ел. енергията в икономичен режим, но и също изразходва малко, когато предпазва от..
0.00лв
Данък:0.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG36LRTE/ROG36LETL
Инверторен климатик за таванен или полу-скрит монтаж. Генерира широк въздушен поток, които се насочва по хоризонта и вертикала от жалузите на машината. Външен свеж въздух може да бъде пренесен през въздоховоди, коита са свързани с климатика. Системата може да спести до 20% от изразходената електриче..
0.00лв
Данък:0.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG45LRTA/ROG45LATT
Трифазен климатик, издухващ широка струя, която достига осемнайсет метра дължина. Подходящ за зали, киносалони, театри и други големи помещения. Потокът се насочва от жалузите, които се люлеят хоризонтално и вертикално. Поддържа 10 °C температура без много да консумира електричество...
0.00лв
Данък:0.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG45LRTA/ROG45LETL
Таванен климатик, идеален за сървърни помещения. Има широкия работен диапазон и генерира и регулира комфортен въздушен поток...
0.00лв
Данък:0.00лв
Марка: Fuji Electric Модел: RYG54LRTA/ROG54LATT
54 000 BTU мощност се генерира от таванния климатик RYG54LRTA/ROG54LATT. Създава широк и силен поток, който е насочван от люлеещите се жалузи. Пази от дискомфортни усещания в зали, кино салони и други. Поддържа температура от 10 °C по един икономичен начин. Експлоатационният живот на топлообменникът..
0.00лв
Данък:0.00лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.