Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Декларация за поверителност.
Въздушни завеси OLEFINI LEH-13

Въздушни завеси OLEFINI LEH-13 Въздушни завеси OLEFINI

Икономични и със стандартни размери, те са оптимално решение за магазини, кафенета, банкови клонове, училища, малки хотели, хранителни складове и др.

Подходящи са за врати с дължина 1.0 м и се характеризират с :

 

  • Въздушна завеса с метален корпус за врати с дължина 1.0 м
  • Тънък и елегантен дизайн
  • Надеждна защита срещу постъпване на горещ/студен външен въздух, прах и различни насекоми
  • Енергоспестяващ
  • Безшумна работа
  • Лесен контрол с дистанционно управлениеOLEFINI използва професионалния софтуерен пакет Pro/ENGINEER за своята развойна дейност. Основната постигната полза е 2 в 1: разработване на алгоритъм на производството в 3Dдизайн.  

Ефективността на въздушните завеси зависи от няколко различни фактора, най-важния от които е качеството на изолация на вратата, която пряко влияе на експлоатационните разходи. Изолацията на вратата се постига посредством мощен въздушен поток насочен в правилно избрана посока. Въздушния поток действа пред самата врата като намалява топлинните загуби на помещението. Скоростта на въздушния поток от завесата до пода на помещението. За да бъде потока ефективен, не трябва да е по- слаб от 1,5 до 2,5м/сек.  

OLEFINI предлага надеждна многофункционална защита, както на корпуса на завесата, така и на нагревателите. За сигурността на завесата се грижат от 3 до 6 различни термостата. Тези термостати спират отоплението, ако температурата надвиши 65С. Деформацията на промишлената пластмаса започва над 180С, но до 110-130С не променя здравината и свойствата си. В допълнение, при изключване на завесата, вентилатора ще продължи да работи, докато не охлади напълно ел.нагревателя, това е така наречената функция закъснение, която предпазва нагревателите от прегряване. Новите модели завеси ( S и P модели) имат специални армирани кабелни нагреватели (SWEH), които се охлаждат бързо поради голямата си повърхност. Тези нагреватели никога не изгарят или прегряват, дори когато токът спре и вентилатора не охлажда. Тези съоръжения са снабдени със 3 до 6 термични защити за всеки нагревател. 

Характеристика
Капацитет отопление6/9 kW
Технически данни
Циркулация на въздуха /дебит/ (m3/h)1150 / 900
Размери /В х Ш х Д/172 x 1110 x 274 mm
Напрежение / Фаза / Честота380/3/50 V/Ø/Hz
Тегло нето (kg)21 kg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Въздушни завеси OLEFINI LEH-13 Въздушни завеси OLEFINI LEH-13

  • : 775
  • Модел: OLEFINI LEH-13
  • Наличност: В наличност
  • 1,358.00лв.

Тагове: въздушни, завеси, olefini, leh-13 въздушни Въздушни