Меню
Количка

Въздушни Завеси OLEFINI Mini 800S

Въздушни Завеси OLEFINI Mini 800S
Въздушни Завеси OLEFINI Mini 800S

С компактните си рaзмери, този модел е проектиран за приложение в нестандартни малки пространства - охранителни кабини, касови гишета, малки магазинчета и др. Подходящи са за врати с дължина 0.8 м и се характеризират с :

- Лесна инсталация

- Лесен контрол

- 2 степени на мощност пир отоплeние - 50-100%

- 2 скорости на вентилатора - висoкa и ниска

- Компактна въздушна завеса с пластмасов корпус за врати с дължина 0.8 м

- Тънък и елегантен дизайн

- Бариера за насекоми, мръсотия, прах, миризми и влажност

- Енергоспестяващ модел

- Безшумна работа


OLEFINI използва професионалния софтуерен пакет Pro/ENGINEER за своята развойна дейност. Основната постигната полза е 2 в 1: разработване на алгоритъм на производството в 3Dдизайн.  

Ефективността на въздушните завеси зависи от няколко различни фактора, най-важния от които е качеството на изолация на вратата, която пряко влияе на експлоaтационните разходи. Изолацията на вратата се постига посредством мощен въздушен поток насочен в правилно избрана посока. Въздушния поток действа пред самата врата като намалява топлинните загуби на помещението. Скоростта на въздушния поток от завесата до пода на помещението. За да бъде потока ефективен, не трябва да е по- слаб от 1,5 до 2,5м/сек.  

OLEFINI предлага надеждна многофункционална защита, както на корпуса на завесата, така и на нагревателите. За сигурността на завесата се грижат от 3 до 6 различни термостата. Тези термостати спират отоплението, ако температурата надвиши 65С. Деформацията на промишлената пластмаса започва над 180С, но до 110-130С не променя здравината и свойствата си. В допълнение, при изключване на завесата, вентилатора ще продължи да работи, докато не охлади напълно ел.нагревателя, това е така наречената функция закъснение, която предпазва нагревателите от прегряване. Новите модели завеси ( S и P модели) имат специални армирани кабелни нагреватели (SWEH), които се охлаждат бързо поради голямата си повърхност. Тези нагреватели никога не изгарят или прегряват, дори когато токът спре и вентилатора не охлажда. Тези съоръжения са снабдени със 3 до 6 термични защити за всеки нагревател. 

Характеристика
Капацитет отопление2.25/4.50 kW
Технически данни
Циркулация на въздуха /дебит/ (m3/h)720 / 1080
Размери /В х Ш х Д/172/810/166 mm
Напрежение / Фаза / Честота380/3/50 V/Ø/Hz
Тегло нето (kg)10.00

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
684.00лв
Без данък: 684.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: OLEFINI Mini 800S
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.