Меню
Количка

Аксиални вентилатори за всякакъв тип вентилационна система

Аксиалните или Осеви вентилатори се използват най-често при агрегати за хладилни витрини и хладилни камери, климатици и чилъри, основно в кондензаторната част. 99% от всички климатици в Света използват аксиални вентилатори с асинхронен или инверторен мотор за осигуряване на топлообмен на външния топлообменник... Аксиалните вентилатори се използват за пренос на огромни обеми въздух за битови и търговски приложения. Срещат се във всякакви габарити и форми, като най-често са създадени от корпус, двигател, дифузор и турбина. Турбината може да е изработена от пластмаса, легирана стомана, неръждаема стомана и др. Във всеки един нормален ресторант има хладилни камери. В най-лошия случай е една за минусова температура и една за плюсова температура. Аксиалните вентилатори са заложени и в двете системи... Виждали сте външно тяло на климатик или агрегат за хладилна камера...? Виждате как се върти перката на вентилатора... ??? Ето това е аксиален вентилатор.

Модел: APFV-L
Използват се в комбинирани смукателно-нагнетателни вентилационни системи за помещения с различно предназначение, в които се изисква постигане на високо ниво на въздушния поток при относително ниско съпротивление на системата. Използва съчмени лагери, при което експлоатационния му живот е дълъг. Посо..
0.00лв
Данък:0.00лв
Модел: CAF
Предназначени са за пренос на големи въздушни обеми с относително ниско съпротивление. Например, използва се във вентилация и климатизация в морски съоръжения, в строителството и индустрията, във водни кули, в топлообменници, при охлаждане на електрически и хладилни инсталации. Стоманеният корпус е ..
0.00лв
Данък:0.00лв
Модел: PLATE-S
Предназначени за пренос на големи въздушни обеми при ниско налягане във вентилационни системи на търговски и индустриални сгради. Също се използват и за охлаждане на електрически и хладилни инсталации. Корпусът и импелерът с лопатките са от пластмаса. Монтират се на стена или панел.Дебит: 3500 - 160..
0.00лв
Данък:0.00лв
Модел: PLATE-M ATEX
Предназначени за пренос на въздух в зони или среди, където е необходимо да се гарантира защита от експлозии или пожари, предизвикани от газове или запалим прах.Корпусът е от стомана. Работната температура е от -20°C / +50°C. Посоката на въздуха е от двигателя към импелера.Дебит: 2400 - 17000 m3/h..
0.00лв
Данък:0.00лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.