Меню
Количка

Хиперинверторен Стенен Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB/MUZ-LN60VG

Хиперинверторен Стенен Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB/MUZ-LN60VG
R32
Хиперинверторен Стенен Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB/MUZ-LN60VG

Климатикът е един от най-мощните в серията LN на Mitsubishi Electric. Подходящ е за по-големи стай. Идва в черно.

  -  Енергиен клас A++\A++

  -  Мощност 20 000 BTU

  -  Циркулираният въздух се пречиства от замърсители, вируси, прах и мухъл, благодарение на плазмения филтър Plasma Quad Plus.

  -  Изработен от качествени елементи, които създават имиджа му на високоефективен климатик. Моторите на вентилаторите във вътрешното (Joint Lap DC или Поки-Поки) и външното тяло са създадени за висока производителност с малък разход на енергия. Топлообменника идва с оребрени тръби, с които се увеличава областта на топлообмен и така топлината по-бързо може да се придаде на циркулиращия въздух.

  -  Топлообменникът, въздуховодът и вентилаторът идват с двойно анти- мухъл и прах покритие.

  -  Пристига с технологии, които позволяват по-доброто използване на мощността и по-ефективното харчене на енергия, без да има забележителна промяна в комфортта у дома. Такива са технологиите PAM и Econo Cool.

  -  Идва с иновативна сензорна система, която следи за температура в стаята и може да улавя човешко присъствие. Чрез нея климатикът разбира къде температурата не съвпада със зададената стойност и следователно предприема действия за уравновесяване на температурата като насочва въздушния поток към местата с разликите. Така се спестява от излишно отопляване и се постига по-нисък разход на енергия.

  -  За да се постигне по-добър комфорт, климатикът насочва въздушния поток, така че да не създава неудобство на потребителите.

  -  Всичко това се постига чрез инновативните двойни ламели, които се люлеят вертикално и хоризонтално, за могат да насочът въздуха и в най-отдалечените точки в помещението.

  -  Ако не сте сигурни как да настройте скоростта на вентилатора, то автоматичната настройка ще я регулира, а от там и силата на въздушния поток.

  -  Управлението на климатика става лесно от дистанционното управление. Като опция може да се използва PAR-32MAA поради неговата съвместимост. Но за тези, които искат и повече контрол и екстри, може да се инсталира допълнителен Wi-Fi модул, който позволя персонални компютри, таблети и телефони да достъпят до ресурсите на системата.

  -  С едно натискане на бутона, можете да върнете запазени настройки и климатикът ще започне да работи според новите параметри.

  -  Можете да планирате работата му в 24 часов или седмичен период.

  -  Режимите на отопление и охлаждане могат да се настроят от контролния панел на вътрешното тяло, когато климатикът трябва да се пригоди за някакви специфични приложения за работа.

  -  Запазва настройките преди спиране на тока, а след неговото пускане, системата се саморестартира и подновява дейността си.

  -  Самодиагностиката много помага при отсраняването на проблеми или потенциални такива. Изнакналите грешки по време на работа се запазват за по-нататъшното им разглеждане.

Характеристика
За помещението - площ ( m2 )
Мощност [BTU]20 000
Капацитет охлаждане6.10 (1.40 - 6.90) kW
Капацитет отопление6.80 (1.80 - 9.30) kW
Ефективност
Енергиен клас (охлаждане/отопление)A++ / A++
SEER7.50
SCOP4.60
Годишен разход на електроенергия (kWh/a) (охлаждане/отопление)285 / 1826
Технически данни
Циркулация на въздуха /дебит/ (m3/h)942 / 3078
Размери /В х Ш х Д/307/890/233 - 890/840/330 mm
Ниво на шума (dBA) (Вътрешно/Външно тяло)29-49 / 55 dB (A)
Напрежение / Фаза / Честота230/1/50 V/Ø/Hz
Работен диапазон (охлаждане/отопление)-10 ~ +46 / -15 ~ +24°C DB
Хладилен агентR32
Тегло нето (kg)15.50 / 55.00

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
4,999.00лв
Без данък: 4,999.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: MSZ-LN60VGB/MUZ-LN60VG

Възможни варианти

Този сайт използва бисквитки. Декларация за поверителност.